Pro Bono jogi segítségnyújtás

A PILnet Alapítvány igyekszik mozgósítani erőforrásait az ukrán válsággal kapcsolatosan is. A Magyar Pro Bono Központ várja azoknak a szervezeteknek a jelentezését, akik Ukrajnából érkező menekültekkel foglalkoznak, és jogi segítségre lenne szükségük, akár működésük biztosításához, akár jogi területen végzett munkájuk kapacitásbővítéséhez.
Kérését elküldheti  az alábbi gomb megnyomásával:

Elküldök egy pro bono kérést

Március 25-én és április 1-én online ProBono Péntek konzultációs programunk keretében is kérhet segítséget, elsősorban szervezeti, adatvédelmi, munkajogi,  szerződésekkel kapcsolatos kérdésekben.

Konzultációk listája és regisztráció


 

További hasznos információ szervezeteknek és egyéneknek

Válaszul az ukrajnai invázióra, a PILnet jogi és civil partnerei közösen állították össze a következő az útmutatókat és gyűjteményeket, hogy segítsenek a civil szervezeteknek és a lakóhelyüket elhagyni kényeszerülő vagy hazájukból menekülő embereknek.			


			
				

			


		

Ügyvédeknek

Ha ügyvédként, ügyvédi irodaként szeretné felajánlani segítségét szervezeteknek, kérjük, írjon a [email protected] címre!

Ha ügyvédként egyéneket segítene, tekintse meg az alábbi kezdeményezéseket, , vagy írjon az Budapesti Ügyvédi Kamarának az [email protected] címre!

https://ukrainelegalaid.org/#/

www.legisly.com