Rólunk

A PILnet egy olyan nemzetközi, nem kormányzati szervezet, amely a jog teljes potenciáljának felszabadításával lehetőséget kíván teremteni a társadalmi változásokra. Az európai, ázsiai és amerikai program célja, hogy és újragondolja a jog szerepét, hogy az mindenki javára tudjon működni.

A PILnet olyan köz- és magánszektorbeli jogászok hálózatát és együttműködését építi, akik értik, a jog működését , amikor az a társadalmi elit érdekeit szolgálja, majd ezt a szakértelmet a civil társadalom megerősítésére,  a világ szegényeinek és kiszolgáltatottjainak szolgálatára használja fel. A PILnet nem csak kiváló minőségű, ingyenes jogi támogatáshoz segíti a nonprofit szervezeteket, hanem segíti őket abban is, hogy speciális jogi segítséghez jussanak korábban előre nem látható  helyzetekben is.

A budapesti székhelyű PILnet Alapítvány 2002 óta segíti Magyarország és a régió nonprofit szervezeteit az ingyenes (pro bono) jogi támogatás közvetítésén túl oktatással, kutatással, publikációkkal, valamint a pro bono munka népszerűsítésével és ehhez kapcsolódó rendezvények szervezésével.

Partnereink

Tudástár

Civil kisokosok

Civil kisokos anyagaink ingyenes elérhetőek a dokumentumok címére kattintva.
Learn More

Ingyenes útmutatók Compliance témában

Ingyenes útmutatók Compliance témában
Learn More