2017 PILnet Global Forum: A Global Conference on Pro Bono and Public Interest Law

Helyszín: Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel, Budapest

Dátum: 2017 október 16-19.

Nyelve: angol

Honlap: http://www.probonoforum.org

Jelentkezés: http://www.probonoforum.org/europe/register/

A PILnet világszerte 20 éve támogatja az ügyvédséget az emberi jogok védelmében, a társadalmi igazságosság  előmozdításában és a leginkább rászorultak jogi képviseletében. A szervezet 2007 óta minden évben megrendezi az Európai Pro Bono Fórumot azzal a céllal, hogy összekösse egymással az ügyvédeket, a vállalati jogtanácsosokat, a civil társadalom és a felsőoktatás képviselőit, hogy megvitathassák a pro bono fejlesztésének lehetőségeit. Ebben az évben azzal ünnepeljük a PILnet alapításának 20. évfordulóját, hogy rendezvényünk 8 év után ismét visszatér Budapestre, az első három Európai Pro Bono Fórum helyszínére, de már mint globális léptékű esemény.

A konferencia lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők a társadalmi igazságosság és a jogérvényesítés területén felmerülő kérdéseiket megvitassák interaktív műhelymunka, kapcsolatépítő programok és kötetlen közösségi események keretében. Az elmúlt évek tapaszalatai alapján a résztvevők között együttműködések szövődnek azért, hogy világszerte egyre több jogi szakember támogassa az emberi jogok védelmét és a társadalmi igazságosság megvalósulását.

2017 PILnet Global Forum (A Global Conference on Pro Bono and Public Interest Law)

Venue: Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel, Budapest

Date: 16-19 October 2017

Language: English

Event’s website: http://www.probonoforum.org

Registration: http://www.probonoforum.org/europe/register/

PILnet connects and equips lawyers to protect human rights, advance social justice and defend the most vulnerable.  Until 2016, PILnet organized the European Pro Bono forum each year, focused on bringing together lawyers, in-house counsel, and representatives of civil society and academia for discussions on pro bono work in Europe.  This year we are celebrating PILnet’s 20th anniversary by bringing the event back to its origins in Budapest, and by welcoming an expanded, global audience.

The PILnet Global Forum offers a place where participants can address critical issues of social justice through interactive workshops, engaging social events, and structured networking opportunities. Attendees will forge alliances to help deliver justice and protect human rights worldwide.